26/02/2024

Notranje kljuke poskrbijo za varnost in estetsko dovršenost prostora

4 min read
notranje kljuke

Notranje kljuke za sodobne, minimalistične, klasične in rustikalne domove

 

Notranje kljuke so majhna podrobnost, ki je pri ustvarjanju doma pogostokrat prezrta. Skrbna izbira kljuke vratom doda subtilen, a odločilen zaključek. Minimalistične, klasične, okrogle, kvadratne, črne, zlate, medeninaste, bronaste. Zaradi pestrosti izbire je odločitev lahko precej težka. Se morajo ujemati s slogom notranjega oblikovanja? Mogoče z ročaji na drugem pohištvu? Kaj pa kakovost in varnost?

Pri izbiri je pomembno, da ne sklepate kompromisov. Kakovostne notranje kljuke bodo vratom zagotovile najboljši zaključek, optimalno varnost in dolgo življenjsko dobo. Pred nakupom dobro razmislite o tem, katere funkcije potrebujete in kateri materiali bi bili najboljši za vaš dom. Si želite, da se kljuke za notranja vrata zlijejo z ozadjem? Potem so najboljša izbira klasične kljuke iz medenine. Si želite, da so vaše kljuke opazne? Je vaš slog eklektičen? Zakaj bi izbrali le en model. Odločite se za različne modele, ki se bodo med seboj dopolnjevali.

kljuke za notranja vrata

Potrebujete nekaj drznega ali skromnega? Najnovejše trende kljuk si oglejte v katalogu podjetja Lestur d.o.o., kjer boste našli najrazličnejše modele kljuk. Od modernih oblik z elegantnimi zaključki do osnovnih medeninastih modelov z minimalnimi detajli.

 

Pestra izbira kljuk za notranja vrata v ponudbi podjetja Lestur d.o.o.

Notranje kljuke estetsko povežejo vrata z drugim stavbnim pohištvom, zato v domu predstavljajo ključen detajl. Poleg kakovostnih materialov, čudovite zasnove in maksimalne varnosti je pri nakupu odločilna tudi njihova površinska obdelava. Med najbolj priljubljenimi v podjetju Lestur d.o.o. so:

  • Črna mat

Črna mat površinska obdelava v dom prinese edinstvenost in razkošnost. Črne kljuke so izjemno cenjene zaradi njihove vsestranskosti. Temni mat toni spominjajo na kovano železo, zato brez težav izpopolnijo tradicionalno kot tudi ekstravagantno estetiko doma.

  • Medenina

Medenina je zlitina cinka in bakra, za katero se številni uporabniki odločijo zaradi brezčasnega videza. Slednji je primeren za klasične in moderne domove. Razlog za to so topli toni in edinstvena tekstura medenine, ki prostoru dodajo toplino, domačnost in ravnovesje.

  • Krom

Notranje kljuke s površinsko obdelavo iz kroma so fantastična izbira za vse, ki si želijo prostore poenotiti. Nevtralen, srebrn in gladek zaključek se namreč odlično zlije z gospodinjskimi aparati, pipami, stavbnim pohištvom ter dekorjem.

  • Nikelj

Želite prefinjen videz prostorov? Potem je nikelj prava izbira. Notranje kljuke iz niklja so nadvse vzdržljive, ponašajo pa se še s preprostim vzdrževanjem. Visokokakovosten material namreč zmanjša vidnost prstnih odtisov in umazanije. Trpežen material z dolgo življenjsko dobo za vzdrževanje potrebuje le vlažno krpo. Zaradi svojega minimalističnega videza se poda k vsakim vratom.

 

Economy Line kljuke za notranja vrata dopuščajo hitro in preprosto vgradnjo

 

Največja odlika Economy line notranjih kljuk je njihova klasična oblika. Z različnimi površinskimi obdelavami, kot so nikelj perla, inox, titan, krom sijaj in črna sijaj dopuščajo montažo na lesena zunanja ter notranja vrata. Edini pogoj je, da je debelina le teh med 38 mm do 44 mm. V primeru debelejših vrat je treba naročiti daljše trne in vijake. Tipsko pakiranje vključuje kljuko, pokrivni rozeti, jekleni notranji rozeti z vzmetjo, imbus ključ, vijake, imbus vijaka in trne debeline 8 x 8 mm. Takšno pakiranje kljuk omogoča preprosto in hitro vgradnjo. Notranje kljuke Economy line so nadvse enostavne za vzdrževanje. Vse, kar potrebujejo za čiščenje, je vlažna krpa ter vzdrževanje z WD sprejem enkrat letno oziroma po potrebi.

M&T ročaji, magnetni sistemi in kljuke – Vrata še nikoli niso bila tako opazna

kljuke vrata

Notranje kljuke za vrata M&T, ročaji in magnetni sistemi za lesena drsna ter krilna vrata so opazni. Cenjeni zaradi izjemne prilagodljivosti individualnim željam kupcev so vse bolj pogost dodatek k notranjemu oblikovanju. Njihova inovativna zasnova in opazen dizajn sta namenjena bivanju s pridihom luksuza. Visokokakovostni izdelki EU proizvodnje ponujajo širok nabor materialov in površinskih obdelav. Zlata, nikelj satin in črna so le nekatere izmed njih.

Privlačen dizajn je dosežek napredne zasnove iz medenine in galvanske prevleke z mat nikljem, ki daje notranjim kljukam satenasto površino, prijetno na otip. Revolucionarni magnetni sistem, ki je prejemnik mednarodne nagrade za dizajn RED ROD DESIGN AWARD 2020, dopušča učinkovito in preprosto upravljanje vrat. Medeninaste kljuke za notranja vrata so primerne za lesena notranja vrata, debeline od 38 mm do 45 mm. Če so vrata debelejša, je treba temu prilagoditi trne in vijake.

 

AXA kljuke za notranja vrata so popolna izbira za ljubitelje klasike

Notranje kljuke AXA so proizvod podjetja z dolgo in bogato zgodovino. Podjetje z lastnimi razvojnimi oddelki ponuja pametne rešitve, ki povečujejo udobje uporabnika. Brezčasnost, preprosto vzdrževanje, manjša občutljivost in univerzalnost so le nekatere lastnosti, ki odločajo pri nakupu kljuke. Vrata, notranja in zunanja, predstavljajo vse bolj ključen del notranjega oblikovanja in tega se zavedajo tudi proizvajalci kljuk.

AXA kljuke za vrata so evropski proizvod, ki ga odlikujeta hitra, enostavna vgradnja in trpežnost. Zahvaljujoč hrbtni plošči, nameščeni na plastično osnovno ploščo, pritrdilne točke niso vidne, zato imajo kljuke eleganten videz. Seveda pa ne gre spregledati fino poliranega videza, zaradi katerega so manj občutljive na praske in udarce. AXA kljuke so popolna izbira za ljubitelje klasičnega, tradicionalnega notranjega oblikovanja.

 

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.