Kako Zgraditi Svoj Lasten 7 Figure Online Business?

Aidan Booth in Steve Clayton, ki sta poznana tudi kot veterana Amazon eCommerce-a in spletnega marketinga na splošno bosta  v koncu januarja predstavila njun nov produkt imenova 7 Figure Cycle. Aidan in Steve sta postala prepoznavna po njunem predhodnem treningu imenovane 100k Factory, ki je bil prav tako narejen na temo drop shippinga in Facebook adov.

Njuna najnovejša različica je hibrid prejšnjega sistema, ki pa je dopolnjem z nekaterimi izboljšavami in novostmi za izdelavo spletnih strani v 2018. V kolikor bi si želeli pridobiti več informacij o njunem prejšnjem produktu, ali pa o najnovejši različici njunega treninga si lahko ogledate njuno uradno spletno stran: 7figurecycles.net ali pa si preberete uradni review GFK-ja tukaj: http://www.gfkamerica.com/7-figure-cycle-review

Kaj Vsebuje 7 Figure Cycle Trening?

Na treningu imenovanem 7 figure cycle se bosta naučili, kako poiskati t.i. “best selling” produkt, kako ga umetiti na Amazon in končno kako pritegniti čim večje število ključnih strank da obiščejo vašo spletno stran. Več informacij si lahko pogledate tudi v spodnjem video posnetku:

Več informacij o trening, predvsem o terminih in možnostih registracije lahko najdete tudi tukaj:

https://www.warriorforum.com/warrior-forum-classified-ads/1325623-7-figure-cycle-aidan-booth-steve-clayton.html